Undermenuer til denne side:

Udbudsmateriale

 

Korrekt udbudsmateriale er vigtigt for at I får indhentet de rigtige tilbud.

Går I og overvejer en tilbygning, en ombygning eller måske opførelse af et helt nyt hus, hvor I vil gerne selv stå for byggestyringen og kontraheringen, men har svært ved at overskue det arbejde der er forbundet hermed.

Løsningen kunne være at tage kontakt til Byggetilsynet.dk.

Byggetilsynet.dk er behjælpelige med at udarbejde det fornødne udbudsmateriale i form af beskrivelser, kontrakter, tilsyns-planer, tidsplaner og kvalitets-sikrings-materiale.

Har I lavet udbudsmaterialet, tilbydes gennemlæsning af dette inden det sendes ud til tilbudsgivning.

Det er meget væsentligt at udbudsmaterialet nøje afspejler jeres ønsker, da entreprenøren kun afgiver tilbud på det beskrevne uden at gætte sig frem til hvad I måske ønsker. Det betyder at, såfremt udbudsmaterialet ikke nøje beskriver hvad I ønsker, så er muligheden åben for tvister og ekstra-regninger undervejs i byggeprocessen – og det er der jo ingen der ønsker.

Vi er ligeledes behjælpelige med at indhente tilbud og gennemgå disse, inden I skriver endelig kontrakt med de respektive håndværkere.

Omfanget af Byggetilsynet.dk’s ydelser bestemmer I – vi er behjælpelige med alt fra rådgivning, så I kan komme videre i processen, til det komplette udbudsmateriale ned til de mindste detaljer og byggestyring fra start til slut.

Mulighederne er mange – kontakt Byggetilsynet.dk uanset om det blot drejer sig om rådgivning for at komme på rette spor med Jeres idéer eller det drejer sig om en komplet dokumentation og byggestyring.

"Enorm støtte i byggeforløbet !"

— Bjarne & Pernille (Beneé-hus, Skødstrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Bytorvet 3, 1.sal
8541 Skødstrup
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67