Undermenuer til denne side:

Forsikringsskader

 

Har I en kamp med forsikringsselskabet ?

Er taget blæst af, er kælderen fuld af vand eller er I gået igennem gulvbrædderne og ved I ikke om forsikringen dækker , måske har forsikringsselskabet uberettiget afvist skaden?

Har I konstateret råd og svamp ?

I mange tilfælde løber man som boligejer panden mod en mur, når man taler med forsikringsselskaberne – ofte er det fordi man ikke er enige om omfanget af skaden eller omfanget af de arbejder forsikringsselskaberne føler sig forpligtet til at udbedre.

Mange gange handler det om at skaden ikke er anmeldt korrekt og man har ikke fået beskrevet følgeskaderne af skaden der anmeldes – derfor kan man komme til at stå i en situation hvor forsikringsselskabet dækker selve skaden, men ikke de følgeskader der er – blot fordi man ikke har anmeldt korrekt.

Ejerskifte-forsikring

Har I overtaget en ejendom og efter overtagelsen opdager I en skade eller et forhold som ikke er nævnt i tilstandsrapporten – og forsikringen afviser at dække skaden, så får oftest følelsen af afmagt .

Årsagerne hertil kan være mange, men oftest handler det om forståelse for hvad policen på ejerskifteforsikringen beskriver om dækningsberettede forhold.

I tilfælde af køb af et brugt hus kan det være en god idé at benytte sig af Byggetilsynet.dk’s købsrådgivning ,således at man har et langt bedre overblik over ejendommens tilstand end tilstandsrapporten giver, således at I undgår at stå i en situation med en skade som ikke er forsikringsdækket.

Har i behov for råd og sparring ifbm. med en skade på jeres bolig, så kontakt Byggetilsynet.dk for en nærmere drøftelse af hvorledes vi kan hjælpe.

"Uvurderlig hjælp – er ikke den billigste, men garanteret den grundigste !"

— Eva & Bjarne Ditlevsen (Hanherred Byg / Holmsø Huset)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Bytorvet 3, 1.sal
8541 Skødstrup
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67